Sunday, July 31, 2011

Wangsa Walk Mall :)

Semalam lepas jea aku pergi SK Seri Nilam , aku terus pergi bus stop kat skola koperasi . coz mao pergi ostel sama hana . time kat dalam bus , ade sorng budak india nyh , buat aku ngan hana takot jea . haish , dah lha budak uhh seram jea . semalam dah lha kat chow kit uhh jem yg teramat sanggat . bus yg aku naek uhh , ikot jalan short cut . dah lha jauh nak kea asrama . then , aku ngn hana terpakse meredah pasar yg ade kat chow kit uhh . sampai jea kat asrama , sluar aku abez kotor kene air yg ade kat pasar uhh , . than aku bersih kan sluar aku . than , aku , hana , alya n nool tunggu teya n halimah sampai . than terus pergi lrt kampung baru , amek ticket pergi sri rampai . smapi jea kat sri rampai , terus pergi wwm . sampai jea kat wwm , terus pergi kat food court . kteorg berkumpul kat situ . lpas uhh , pergi cinema nak tngok , cite ape yg ade , tapi sume cite tak best . so , tak jadi nak tngok wayang . lpas uhh , pergi solat jap . than kteorng berpecah . coz ade yg nak pergi karaoke n ade yg nak pergi maen bowling . aku comform lha nak pergi bowling . coz aku ske maen bowling . hee .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
yang kat atas uhh , ade picx yg kiteorang snap time maen bowling . tapi tak letak sume . time nyh , best gle . aku suke gle . aku harap , naty ade lagi  kluar ngan membe macam nyh . :) . lpas jea maen bowling , kteorng pergi beli belah . aku yak bli apeape pown , coz tak tao nak bli ape . hehe .  kteorang blek dalam pkul 4 lbeh . b4 balek , kteorang snap pic dulu .

 act , ade bnyak lagi . tapi aku letak siket jea . hee .

k lha , nak outt . byee . .

No comments:

Post a Comment