Saturday, June 11, 2011

Tentang Dia :DD

hmp , act cite nyh da lme . 3/6/2011 . tp takade lha lame mane kan , kan ? hmp , mase tarikh uhh , aku tga online :) . tbetbe ,  adelha org uhh chating ngan aku , terkejut kowd , tak sangke plak dy nakk chating ngan aku . sbelum nyh , aku nak chatting ngan dy , tp aku takowd . ye lha , dy bukan knal aku pown . hehe . lame gak lha aku chat ngan dy , tbetbe , dy nak offline plak , tak sempat nak mintak number dy , tp tak pea lha , dapat chatting ngan dy pown dah cukup . hee . mlm uhh , aku bru nak mintak number dy kat adek dy , tp , dy dah mintak kat adek dy number aku . haha , sukesuke . :DD mlm uhh , aku txt ngan dy senyum senyum , haishh , mcm kerang busuk !! haha . dri ari uhh , sampai skarang , aku asyik txt sama dy saje . hmp , happy aku cuti nyh . haha . hmp , aku dah semakin minat kat dy lhaa , mcam mane nyh ?? hmp , kalo dy tak appreciate aku macam mane ?? hmp , merane aku . urmm , ehh , jiwng plak aku nyh . hmp , k lha . suda penat menaip . nak outt dulu , for Si Dia , take care tao , jgan lpe kte <3 . Byee !!

No comments:

Post a Comment